Glædelig Jul

Jul2020

Kære alle søfolk.

I ønskes en rigtig Glædelig Jul samt et godt, lykkebringende og coronafrit nytår. Det har været et anderledes år, men vi har klaret det fint sammen. Heldigvis har havnen og sejladsen været vores pusterum i alt det trælse, og glæden ved vores gode fællesskab har gjort det hele nemmere. Poul og jeg har nydt at cykle på havnen og møde alle I dejlige positive mennesker på behørig afstand. Tak for det.

Personligt glæder jeg mig specielt til den 21. december, hvor vi går mod lysere tider.

Inden vi får set os om er det tid til at klargøre bådene påny, og de af os, der ønsker det, er forhåbentlig vaccineret mod corona. Så vi satser på at 2021 bliver et fantastisk år. Et år hvor vi bl.a. kan se frem til vores 50 års jubilæum, som er en milepæl i havnens historie.

Glædelig Jul – nyd den – og nyd hinanden.

De bedste julehilsener

Kirsten