Autocamper

Velkommen til Virksund lystbådehavn. Vi er glade for at du som autocampist har valgt at aflægge et besøg i denne hyggelige havn i den inderste del af Limfjorden. Vi tror på, at du vil respektere den tillid, som vi viser dig, ved at du kan benytte de forskellige faciliteter på lystbådehavnen, såfremt du betaler din gæsteleje i den periode, som du benytter faciliteter og parkeringsforhold.

Havnefogeden vil normalt kontakte dig i løbet af dagen.

Ved din ankomst til Virksund havn.

Som autocamper skal du parkere på en af de ledige pladser på parkeringspladsen bag ved klubhuset. På skitsen er den afmærket spm P-plads over klubhuset. Herfra har du bl.a. en fantastisk fin udsigt over havn og den inderstede del af fjorden over mod Sundstrup på den anden side af Virksund Dæmningen. Der er el- og vandstandere på parkeringspladsen, som kan benyttes af camperne.

Ved indgangen til sejlerkontoret er vores betaling automat opstillet, her betaler du havnepenge OBS! “kun betalingskort” Der udskrives en label, med data på hvor længe du bliver i havnen, denne label sætte synligt på din camper, gerne i forruden eller på sidespejlet.

 

OBS! hvis automaten svigter og din label ikke udskrives, er det vigtigt at du har den udskrevne kvitteringen som dokumentation.

På kvitteringen kan du desuden se kode til havnens wifi. 

Havnefogeden vil normalt komme forbi dig i løbet af dagen.

Du kan læse om havnens faciliteter her.

Du ønskes et godt ophold i Virksund. Vi håber, at du vil benytte dit ophold til at se dig omkring i bl.a. Virkund, Ørslevkloster, Ulbjerg og Sundstrup. Egnen rummer mange fantastiske naturoplevelser og historier. Du kan læse mere om området under turistinformation.