Mandetur 2019, program

En sømand han må lide:

Program for mandeturen:

Onsdag den 11. september kl. 1000. Vi mødes i klubhuset til en kort briefing.

Når sejlere fra Hjarbæk er ankommet sejler vi til Sillerslev, ca. 33 NM. Vi griller samlet om aftenen. Havnepenge fuld pris.

Torsdag den 12. september: Skipper/gastemøde på kajen kl. 0900.

Afsejling mod Lemvig, ca. 21 NM. Måske ankommer vi så vi kan spise fælles frokost. Om aftenen griller vi samlet. Lemvig er en frihavn og her skal vi have 2 overnatninger.

Fredag den 13. september: Skipper/gastemøde på kajen kl. 0830:

Herefter går vi samlet op til stationen, hvor vi skal køre med VLTJ til Thyborøn. Vi ankommer ca. kl. 0935 hvor der venter en guide i en traktorbus, der vil guide os til forskellige ting vi skal se i Thyborøn, (nærmere vil fremgå af morgenbriefingen). I Thyborøn spiser vi fælles frokost i Fiskehallen. Sidst på eftermiddagen bliver vi sejlet tilbage til Lemvig, hvor vi om aftenen har det store ta’selv bord. Husk hver båd skal lave et indslag til underholdningen.

Lørdag den 14. september: Skipper/gastemøde på kajen kl. 0930, (alle er måske lidt trætte i dag).

Afsejling mod Glyngøre, ca. 26 NM. Efter sejlturen er alle nok blevet friske igen og vi spiser her samlet kl. 18:30 på “Limfjordens hus”. Vi skal spise på 1-sal og forhåbentlig med en god udsigt ud over vandet.

Havnepenge fuld pris. 

Søndag den 14. september: Skipper/gastemøde på kajen kl. 0900.

Vi sejler tilbage til Virksund, ca. 25 NM. Når alle er kommet godt i havn, spiser vi smørrebrød i klubhuset og herefter afslutning med præmieuddeling.

Husk i skal sørge for morgenmad i bådene, 3. gange frokost og 2. gange aften/grill.

I kan godt glæde jer til en spændende tur med godt vejr og vind vi kan sejle i.
På vegne af turudvalget, Niels-Ove 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.