Mandeturen indtager Lemvig, statusrapport dag 2

Efter to dagens vindfuld sejlads nåede mandeturen i dag til Lemvig. Vi sejlede 32 sømil i går og i dag fik vi tilbagelagt 22 sømil. Dagens tur gennem Sallingsund blev krydret med flotte modsejlende træskibe med op til 11 fulde sejl. Et fantastisk syn, da skibene majestætisk knejsede videre op gennem sundet mod Nykøbing Mors. I denne  uge er de på vej Limfjorden rundt i deres årlige kapsejlads. Dagens sejlads startede vanen tro med en bitter til alle fra Knud Bays righoldige kabys. Vi forlod herefter morgensol og palmestrand i Sillerslev med kurs mod Oddessund Broen, som delmål. Da vi nåede til Lemvig mødtes vi alle til grillmad og hyggeligt selskab. Vin, kartoffelsalat, bøffer og kroketter kom på bordet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.