“Sikke en dejlig dag…”

Hyggeklubben mødtes her til morgen med masser af energi og gåpå mod til morgenkaffe med rundstykker.

Herefter gik det løs med diverse opgaver. Der blev i løbet af formiddagen gjort godt og grundigt rent i sejlernes badeafsnit som nu dufter og skinner som aldrig før. Ventilatorerne er ligeledes repareret og rengjorte.

Shelterne har fået olie og legepladsen er repareret og malet. Der er kørt grus over til legepladsen og masser af sten til siden af bro 1 og gammel havn. Alle lamperne er efterset og nye pærer isat. Sidst, men ikke mindst, blev der skruet hyldeknægte op til broformændenes trædepot bag materielgården samt rykket trærødder op.

Jeg er vild imponeret over den energi vores hjælpsomme medlemmer har lagt for dagen. Tak alle sammen 👍👏👏 Det er en glæde at indkalde til hyggedag med Jer.

 

De bedste hilsener

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.