Nyt fra mastehusudvalget

Nyt fra mastehus udvalget.
Kajak klubben har i denne weekend flyttet deres grej ud af mastehuset og vi må sige at det er blevet afleveret i rigtig flot og rengjort stand …….. tak for det 🙂🙃
Mastehuset bliver åbnet senest torsdag den 5 oktober, når mastehus udvalget har sørget for at huset bliver klart og planen for hvor masterne skal ligge er hængt op, husk at se på den inden i ligger jeres mast ind, da der en lille mulighed for at den skal ligge på en anden plads end i er vant til.
Vi Beder derfor om at der ikke placeres master før efter torsdag den 5 oktober da det vi gøre vores arbejde meget nemmere, tak for jeres forståelse. 🙂
Som i kan se på billederne så er der i år blevet lavet nogle afspæringer hvor der IKKE må placeres master efter de er taget af bådene.
Den ene afspærring gælder plænen nord for mastehuset, den skal holdes fri til at sætte både på, når de begynder at komme på land.
Den anden afspærring gælder foran mastehuset så det er til at få masterne ind i huset, da det jo kræver at der er plads til at lave et stort sving når masterne skal ind i huset.
Vi håber meget at i alle vil respektere de afspærrede områder da det vil hjælpe kranteamet rigtig meget, og også jer selv da adgangsvejen til mastehuset nu er mere “fri” end den har været de senere år.
Vi vil holde jer opdateret hvis det bliver muligt at bruge mastehuset tidligere end skrevet her.
Som noget nyt i år er der et antal både der vil blive placeret på land med mast på, og det vil naturligvis skabe nogle “åbne hylder” i mastehuset.
Vi har tilkendegivelse fra 3 personer om at de ønsker en plads og jeg vil naturligvis give besked til dem når vi har et overblik (forventet medio oktober) over hvilke pladser der bliver ledige.
Kontakt os gerne hvis i skulle have nogle spørgsmål, helst på denne mail Carsten (a) overgaardviborg.dk eller telefon.
Venlig hilsen
Allan Handberg og Carsten Overgård