Sommerhilsen

Ferien står for døren, men den kommende uge byder just ikke på optimalt sejlervejr. Men det skal nok komme.

Til orientering har vi fået to nye shelters der er opsat på “halvøen” bagved bro 4 med udsigt over Sundet. Disse er sponsoreret af Friluftsrådet og er til fri afbenyttelse. Derudover er bro 7 nu færdigrenoveret med et fint resultat, så man nu kan fortøjre sikkert på ydersiden af broen. Desuden er der opsat mågeværn på bro 7, så mon ikke vi slipper for trælse efterladenskaber fra dem. Cafeen har fået et facelift i form af glasafskærmning på muren mod syd, hvilket gør det behageligt at sidde og nyde mad og drikke. De fleste broer er rengjorte og fremstår pæne og indbydende for såvel medlemmer som gæster. Yderligere er der udlagt grus på parkeringsområderne og pladsen omkring den gamle smedje. Alt i alt fremstår havnen flot og indbydende på alle områder. Jeg er dybt imponeret over det engagement der udvises i forbindelse med frivilligt arbejde i havnen. Tak til alle der bidrager. Ingen nævnt, ingen glemt. Nu vil vi kaste lods, glemme hverdagens fortrædeligheder og stævne ud i det blå.

Rigtig god sommer til Jer alle og sejl sikkert ⛵️🛥☀️🇩🇰

De bedste sommerhilsener

Kirsten