Referat fra generalforsamlingen den 12. marts 2022

Referat – Ordinær generalforsamling i Virksund Lystbådehavn 2022
Lørdag den 12. marts kl 13.00 Virksund Lystbådehavn

Vores sidste generalforsamling blev afholdt den 27.maj 2021. Det er godt 9 måneder sider, men alligevel er der sket en del. 

Et af 2021 store arrangementer blev vores 50-års jubilæum den 19. -21. August. Alle dage var godt besøgt. Jubilæumsudvalget havde udarbejdet et flot program som bød på alt fra besøg af Ally Cats Car Club, Puch Maxi Girls, historisk billedkavalkade, reception, åben båd, fællessang, revy, yoga, besøg af Limfjordsmuseet, Dansk Søredningsselskab. Der var Vestjysk Bank Cup, redningsaktion, dans og så sluttede vi af med festfyrværkeri ude på tangen.

Læs hele referatet fra generalforsamlingen

Download Årsregnskabet for 2021

Download det nye takstblad for 2022