Nyt fra Mastehusudvalget

Så er der igen nyt fra mastehus udvalget 👍
 
Vi har i dag gjort mastehuset og hylderne udenfor klar så der nu er klar til at modtage masterne efter hånden som de bliver taget af bådende.
 
Hvis du havde en plads i maste huset/reolen udenfor sidste år, har du det også i år👍👍
 
Vi Beder om at i inden i lægger masten op på hylden, tager et grundigt kig på den oversigt der er på den hvide tavle til venstre for døren, så i får masten placeret det rigtige sted, da der flere master der skal ligge et bestemt sted for at udnytte pladsen bedst muligt, det håber vi at i vil hjælpe os alle med, og tak på forhånd 🙃🙂
 
Hvis du ikke har en plads i maste huset/Reolen udenfor, så henvend jer til mastehus udvalget så prøver vi at finde en løsning.
 
Det er vigtigt at masten er helt afrigget for vanter, Sallingshorn, antenner, radar mm. (Se i øvrigt opslaget i huset angående dette)
 
Husk at det udelukkende er master og ruleforstag der må placeres på hylderne, og specielt i år er det ekstra vigtigt at vi overholder dette, da vi er blevet mange i havnen som skal have plads til masten. Vi håber at alle vil støtte op om at vi kun placerer master/rulleforstag på reolerne, så der bliver plads til alle ….. tusind tak for det.
 
Hvis i har spørgsmål så kontakt os endelig
 
Med sejler og ikke mindst afriggerhilsen
Allan Handberg og Carsten Overgård